" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41289070 Відвідувачів
Урядовий портал
Укрінформ
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Победила дружба Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ  Севастополе состоялся XIV Международный открытый турнир по мини-футболу среди воинов-интернационалистов и ветеранов Вооруженных Сил, посвященный 21-й годовщи-не вывода советских войск из Афганистана и 227-летию основания города.
Детальніше...
 
Пісенна дорога надії Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВінницький  концертний зал «Райдуга» на два дні  перетворився на арену творчих баталій адже саме тут відбувся  I Міжнародний фестиваль «афганської»  та військово-патріотичної пісні «Дорога надії – 2010». Щоправда,  1989 року подібне дійство вже  проходило у місті за участю авторів і виконавців пісень «афганської» тематики. Втім, головне, що на подільській землі збираються обдаровані люди, які своїми піснями створюють святковий настрій собі й глядачам.
Детальніше...
 
Всеукраїнський форум ветеранів Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ  Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбувся перший Всеукраїнський форум ветеранів, який було  організовано  Державним комітетом України у справах ветеранів і присвячено  Міжнародному дню людей похилого віку і Дню ветерана.
Детальніше...
 
Авторитет як показник професійності Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПолковник Олександр Апполонов повернувся з миротворчої місії в Афганістані у травні поточного року. Він перший, хто офіційно очолював групу українських офіцерів як радник командира литовської групи з реконструкції провінції Гор.
Детальніше...
 
Американці ліквідували лідера «Аль-Каїди» Надрукувати Надіслати електронною поштою
У пакистанській провінції Північний Вазиристан у результаті ракетного удару американських безпілотних літальних апаратів вбито одного з командирів «Аль-Каїди» Мохаммада Фатех аль-Масрі.
Детальніше...
 
Достатньо іскри.. Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image«Бензиновий» скандал навколо українських миротворців у Косові може надовго закрити Києву дорогу до участі в будь-яких міжнародних операціях.
Звинувачення українських миротворців у Косові в махінаціях з пальним знову загострило питання зі зловживаннями українських солдатів під час міжнародних місій. Схожі скандали виникають у різних куточках світу та стають дедалі загрозливішими. Ще кілька років – і українців перестануть запрошувати нести мир у гарячі точки планети.
Детальніше...
 
"Ми повертаємо ветеранам якісне життя" Надрукувати Надіслати електронною поштою
Група із 60 провідних стоматологів — членів Асоціації імплантологів України, які працюють у державних, приватних, військових і університетських закладах України — провели в Головному військовому госпіталі Одеси безоплатні операції з імплантації зубів ветеранам Великої Вітчизняної війни.
Детальніше...
 
Достиг пенсионного возраста - уволен? Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageМинтруда письмом от 26.07.2010 № 7956/0/14-10/13 предоставило некоторые разъяснения относительно достижения работником пенсионного возраста.
Так, Министерство сообщило, что законодательством не предусмотрено издание приказа (распоряжения) работодателем по поводу достижения работником пенсионного возраста, как и фиксация указанного факта в трудовой книжке работника.
Детальніше...
 
Пересчитают ли пенсию Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image«В 1970-1971 годах я получил травму во время срочной службы в пограничных войсках на границе с Афганистаном. Уволен по болезни с формулировкой: «Заболевание получено при прохождении воинской службы». Как инвалид СА 3-й группы имею 50 %-ную льготу при оплате коммунальных услуг. Слышал о формулировке «заболевание получено при исполнении воинской службы», которая позволяет повысить пенсию и льготу. Можно ли сменить первую формулировку на вторую?» — спрашивает Иван Николаевич Красников из Харькова.
Детальніше...
 
“Українським соколам” – бути! Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image“Українським соколам” – бути! – Таке рішення прийняв Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Янукович”. Про це повідомив Міністр оборони України Михайло Єжель по завершенні тактичного навчання підрозділів Сухопутних військ ЗС України з проведенням етапів бойових стрільб, яке відбулося сьогодні, 28 вересня, на Львівщині в рамках чергового етапу комплексу навчань з органами військового управління та військами і силами “Взаємодія – 2010”.
Детальніше...
 
Є що показати - нема кому придбати Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ Києві в Міжнародному виставковому центрі відкрилася VІІ Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та безпека-2010". Традиційно вона проходить під патронатом МВС України за підтримки міністерств промислової політики, з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від Чорнобильської катастрофи, СБУ, Державної прикордонної служби та Державної служби експортного контролю України.
Детальніше...
 
Мировой парень – 2010 Надрукувати Надіслати електронною поштою
27 вересня, у Російській Федерації триває II міжнародний конкурс військово-професійної майстерності військовослужбовців дружніх армій “Мировой парень – 2010”, у якому бере участь і українська військова делегація.
Детальніше...
 
День партизанської слави у Шабелянському лісі Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Заявление Надрукувати Надіслати електронною поштою
Правления Крымской республиканской организации УСВА (воинов-интернационалистов)
        В очередной раз Украина и Крым стоят на пороге очередной избирательной кампании, которая может сыграть решающую роль в дальнейшем становлении украинского государства и ей составной части – крымской автономии. На этот раз предстоит избрать местные органы власти, которые являются ключевым звеном в системе государственного устройства Украины.
Детальніше...
 
Щодо Міністерства у справах ветеранів військової служби США Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВідвідувачів нашого сайту постійно цікавить офіційна інформація щодо державної виконавчої структури США, яка забезпечує захист ветеранів. Дехто навіть називає домислами той факт, який інколи зустрічається в матеріалах УСВА аналітичного характеру. Тож компетентно.
Детальніше...
 
Ветеранам знову пообіцяли житло. Якщо доживуть до грудня Надрукувати Надіслати електронною поштою
Питанню соціального захисту ветеранів було присвячено нещодавню нараду у Кабміні під керівництвом віце-прем'єра Віктора Тихонова. Увага, яку уряд приділяє малозабезпеченим, перш за все ветеранам, - обов'язок чиновників. Про це журналістам розповів сам віце-прем'єр.
Детальніше...
 
Кримінальну справу наших миротворців передано Генпрокуратури України Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageДеякі вітчизняні засоби масової інформації повідомили про те, що у Міністерстві оборони України нібито відсутні будь-які офіційні документи від командування багатонаціональних сил KFOR про скоєння військовослужбовцями українського миротворчого контингенту у Косовому правопорушень, пов’язаних з використанням пально-мастильних матеріалів.    
Детальніше...
 
В «Боевом братстве» Москвы – новая организация Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image17 сентября в Москве состоялось учредительное собрание местного отделения района «Печатники» Московского городского отделения Всероссийской организации «Боевое братство». Мероприятие прошло на теплоходе «Коломенский штандарт», предоставленном на безвозмездной основе судовладельцем - адмиралом Александром Шумилиным.
Детальніше...
 
Ревкомісія УСВА визначилась Надрукувати Надіслати електронною поштою
Ревізійна комісія УСВА концептуально визначилася  з системою перевірок діяльності територіальних та місцевих організацій Спілки.
Детальніше...
 
Марш миру у Києві Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЧас приносить нові традиції. Одне з них – вшанування Миру на планеті Земля. Тож 21 вересня прогресивна світова спільнота відзначила Міжнародний день миру, який ухвалений резолюцією ООН № 55/282 від 07.09.2001року.
Детальніше...
 
Колесников:"В Украине слишком большое количество льготников" Надрукувати Надіслати електронною поштою
По словам вице-премьера, рано или поздно государство придет к тому, что все льготы, как во всем мире, нужно будет давать деньгами.
Вице-премьер-министр Борис Колесников выступает за монетизацию социальных льгот.
Детальніше...
 
Свято «афганської» пісні у Вінниці Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image18 – 19 вересня у Вінниці пройшов перший Міжнародний фестиваль «афганської»  та військово-патріотичної пісні «Дорога надії – 2010».
Організаторами фестивалю виступили - Вінницька міська рада на чолі із міським головою Володимиром Гройсманом, та Вінницька міська організація  ветеранів війни в Афганістані – голова Анатолій Перебетюк.
Детальніше...
 
«Взаимодействие – 2010» Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageСвыше трёхсот военнослужащих и 44 единицы боевой техники 25-й отдельной воздушно-десантной бригады в рамках комплекса тактических командно-штабных учений «Взаимодействие – 2010» отправились с Днепропетровщины в Автономную республику Крым.
Детальніше...
 
Бензиновые пятна на мундире Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУкраина снова оказалась в центре международного скандала.
В среду, 15 сентября, балканские газеты на первых полосах своих изданий со ссылкой на командование международных сил KFOR поместили новость об участии представителей контингента KFOR в контрабанде горючего, уклонении от уплаты налогов и злоупотреблении экономическими полномочиями на протяжении нескольких последних лет. Этим же сообщением начиналось и большинство выпусков новостей на телевизионных каналах края.
Детальніше...
 
Соколята вчаться перемагати Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУкраїнська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) провела змагання з  рукопашного  бою  серед вихованців військово-патріотичних клубів і  об’єднань  під назвою “Соколята України».
В змаганнях на реабілітаційній  базі  Одеської обласної спілки ветеранів Афганістану «Шураві»  взяли участь сто  вихованців  військово-патріотичних клубів  «Патріот» і «Каскад» з Луганської області, «Самсон-Право» з  Хмельницької області, «Захист» з  Олександрії, «Октан» з  Чернігова,  «Вулкан» з Центру  виховання  молоді Черкаської області та первинних осередків  Знам’янського  міського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України Кіровоградської області.
Детальніше...
 
Цікава дискусія в ЦСКП Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНа черговому засіданні Центру соціально-консервативної політики відбулася дискутивна розмова за темою: «Місцеві вибори в Україні: учасники, прогнози, надії». Законодавці, політологи, представники політичних партій та авторитетних громадських об’єднань висловили свої думки щодо розпочатої передвиборчої кампанії. Акцентувалася увага і до ветеранського питання, оскільки в Україні майже 14 млн. пенсіонерів, а це майже половина тих, хто має право голосу на виборах 31 жовтня.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Наступна > В кінець >>

Всього 5045 - 5070 з 6426

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.